Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

Website problemen.

Website problemen.

website problemen

We dachten even de website te updaten. Het liep helaas even anders en dus is de complete site met de gehele inhoud is helaas verloren gegaan. Het klinkt echt heel dom maar een back-up was er nooit gemaakt dus we kunnen een compleet nieuwe site gaan bouwen. Flink balen maar we gaan er keihard aan werken om de website problemen zo snel mogelijk op te lossen. De site is weer live in ieder geval en we hebben al weer een soort van geraamte staan.

De komende dagen gaan we zo snel mogelijk de feestdagen producten en diensten online zetten, zodat dat in ieder geval allemaal doorloopt. Bestellingen die gedaan zijn via de webshop zijn in ieder geval allemaal verwerkt en staan in de planning. Lang leven papier zullen we maar zeggen.

U kunt ons natuurlijk gewoon bereiken via de bekende kanalen. Mail of Bel gerust met al uw vragen, opmerkingen of bestellingen. U kunt ook ons contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.U kunt ons ook bereiken via de contactmogelijkheden op onze socialmedia kanalen:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Tags: , , , , , ,

Één reactie

  1. […] hebben, nadat we gisteren de website gesloopt hadden, de webshop weer werkend gekregen. Vanaf nu zijn de HighBBQ feestdagen pannen weer bestelbaar. Dus […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.