Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

HighBBQWorkShop @ Sfeerstrand Roosendaal

HighBBQWorkShop @ Sfeerstrand

Vorig jaar hebben een start gemaakt met onze workshop bij restaurant Culinicious in de watertoren in Roosendaal. Een geweldige locatie met een hele fijne samenwerking. Saskia (restaurant Culinicious) heeft zeer veel ervaring in het geven van kook workshops daar ze er zo’n 500 heeft gegeven bij mensen thuis. Voor mij dus een perfecte leerschool voor deze activiteit.

culinicious

Begin vorig jaar heeft Saskia haar droom verwezenlijkt door een restaurant te openen in de monumentale watertoren in Roosendaal. Diner, High tea en High Wine zijn de specialiteiten van haar en kan ik iedereen aanbevelen. Door de intensive voorbereidingen voor deze activiteiten kunnen we alleen doordeweeks terecht voor onze barbecue workshops. Logistiek is dat vrij heftig voor mij omdat ik dan 3 avonden bezig ben voor een workshop, in een woonwijk willen toch wel om uiterlijk om 23:00 klaar zijn om de overlast te beperken. Opbouwen en opruimen deden we dus een dag voor en na de workshop. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe locatie.

We gaan nog peilen of er nog mensen zijn die perse in en om de watertoren de workshop willen volgen, en die kans gaan we dan nog bieden. Dus laat je horen als dit zo is!!!

Nieuwe locatie!!

Goed nieuws dan: We hebben wederom een geweldige locatie gevonden voor onze HighBBQWorkshop. Namelijk op het Sfeerstrand Roosendaal bij Beachclub 0165. Op het verrassend grote stadsstrand, waar op dit moment hard gewerkt wordt aan de nieuwe Roosendaalse hotspot ‘stadsoevers’, gaan we geweldig leuke dingen doen.

highbbqworkshop

Kom naar onze HighBBQWorkShop @ Sfeerstrand Roosendaal om je optimaal voor te bereiden op het aankomende barbecue seizoen. We gaan je de fijne kneepjes leren van het moderne barbecueën.

Direct en indirect garen, low&slow en Hot&Fast, we gaan het allemaal doen. We gaan gebruik maken van een gangbare ketelbarbecue, een Traeger pelletsmoker, vuurschaal en grillringset. Na de workshop ben je in staat om al deze methodes te gebruiken en de basis van het barbecueën en outdoorcooking te begrijpen en toe te passen, namelijk vuur en temperatuurbeheersing.

 

 

sfeerstrand overzicht

Natuurlijk gaan we alles lekker zelf opeten. Op het sfeerstrand staat de geweldige sfeervolle ‘Beachclub 0165‘. We kunnen op het terras of in de club zelf terecht om te genieten van de door jou zelf gemaakte gerechten. De Beachclub 0165 staat ook klaar om jou te voorzien van een lekker drankje voor, tijdens en na de workshop. Leer deze unieke locatie alvast kennen, want deze plek wordt ‘the place to be’ aan de stadsoevers in Roosendaal.

 

 

De Workshop duurt van 15:00 tot 19:00 uur en kost €49,50 p.p.

Klik hier om uw Ticket(s) te bestellen

Je bent natuurlijk van harte welkom om van te voren of nadien een lekker drankje in beachclub 0165 te doen.


De HighBBQWorkShop @ Sfeerstrand Roosendaal vindt plaats op:

Zondag 22 maart 2020

Maandag 13 april 2020 (2e paasdag)

Zondag 3 mei 2020 

Zondag 21 juni 2020


De prijs van de workshop is exclusief drank

Workshop altijd onder voorbehoud van voldoende animo en afhankelijk van weersomstandigheden

Tags: , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.