Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

Koningsdag 2020

Koningsdag 2020

Koningsdag 2020 nadert, en anders dan anders gaan we deze dag thuis vieren. High BBQ Roosendaal gaat u een koninklijke maaltijd bezorgen! We hebben voor de gelegenheid uitgepakt met de koning der steaks.

Black Angus Tomahawk Steak

Deze Ribeye met een flink stuk rib eraan, gaan we loeiheet dichtschroeien om hem daarna met wat rookhout op de gewenste gaarheid brengen. Ondertussen gaan we lekkere zoete puntpaprika’s, groene asperges en overige groenten grillen en de gekruide zoete aardappelen poffen. 

Alles wordt vanzelfsprekend gratis* bij u thuisbezorgd. U gaat de Tomahawk van ruim een kilo zelf portioneren. U snijd het vlees langs het bot los en snijd mooie plakjes van de ribeye die overblijft. De bijgeleverde chimichurri eroverheen draperen en uw Black Angus Tomahawk is klaar om gegeten te worden. Een koninklijk smakelijk eten!

De Tomahawk maaltijd is geschikt voor 4 a 5 personen, indien gewenst kunnen we het menu aanpassen voor 2 a 3 personen voor €60

Bestel uw Koningsdag 2020 Tomahawk menu voor vrijdag 24 april 10:00 via:

06 40397188 of info@HighBBQRoosendaal.nl

koningsdag 2020

*Gratis bezorging binnen Roosendaal

Tags: , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.