Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

We gaan naar binnen!

Beach burger

We gaan naar binnen!

De zomerperiode hebben we nu wel definitief achter ons gelaten. Onze barbecues hebben het terras van Multi-Beach verlaten. Maar dat wil niet zeggen dat we stoppen,  sterker nog: The best is yet to come. We gaan naar binnen!

Het restaurant van Multi-Beach wordt op dit moment klaargestoomd om het vuur en de rook van High BBQ Roosendaal te kunnen handelen. De barbecues staan op z’n plek,  de werktafels staan klaar en de afzuiging hangt. Midden in het restaurant!

De grillring staat midden in het restaurant ,dus we gaan alle barbecue gerechten bijna bij u aan tafel bereiden. Geef uw voorkeuren aan, overleg met de dienstdoende Pitmaster hoe u uw steak gebakken wilt hebben of kom gewoon even kijken. In de Multi-Beach keuken staat de Traeger pelletsmoker geïnstalleerd zodat u ook vanuit de keuken de gerookte specialiteiten opgediend krijgt.

Kom snel eens kijken, ruiken en proeven!

We gaan naar binnen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.