Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

High BBQ Roosendaal op Thuisbezorgd.nl

High BBQ Roosendaal op Thuisbezorgd.nl

HighBBQ spareribs – Pastrami – Pulled pork – Burgers – Steaks – Gamba’s – Sate – Sandwiches

 

Vanaf vorige week staat High BBQ Roosendaal op Thuisbezorgd.nl. Zonder al te veel te reclameren hebben we het bestelsysteem, de organisatie en planning een stevige praktijktest gegeven. Met een oplopende drukte gedurende het weekend zijn we lekker op de proef gesteld, Bedankt voor alle bestellingen!!!!

Ondertussen hebben we alle plooien glad gestreken en zijn we helemaal klaar om volle kracht door te gaan. Voorlopig houden we het even bij Roosendaal, we hopen snel uit te breiden met de omliggende dorpen. Ook hopen we snel het aantal bezorgdagen uit te breiden. Voorlopig in ieder geval op vrijdag, zaterdag en zondag.

Klik op onderstaand logo om alvast onze Thuisbezorgd.nl pagina te bekijken

High BBQ Roosendaal op Thuisbezorgd.nl

 

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.