HighBBQDinner

HighBBQDinner

Met het HighBBQDinner bent u uit eten bij u zelf. We komen een compleet diner bij u bereiden en opdienen bij u thuis, op de zaak of op een locatie die u zelf regelt. Drie, vier of 5 gangen? u kunt het helemaal zelf bepalen en samenstellen. Wij nemen alle tafelbenodigdheden en ingrediënten mee en maken alles in het zicht voor u klaar. Als we klaar zijn nemen we alles, inclusief afwas en afval, weer mee terug. Allergieën, geloven en principes kunnen we allemaal rekening mee houden en kunt u aan ons doorgeven als we contact met u opnemen. 

Alle gerechten worden op de borden opgemaakt en uitgeserveerd bij u aan tafel. Wij zorgen voor het eten en alles wat op tafel komt. Wilt u dat we meer dan dat regelen dan doen we dat graag voor u. Tafels, stoelen, beschutting en eventueel drinken kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

Invullen aanvraag formulier High Barbecue

Allereerst willen we aangeven dat u met het invullen van het formulier geen enkele verplichting aangaat met ons, geheel vrijblijvend kunt u dus uw wensen invullen en hoeft u niet bang te zijn dat u iets verkeerds doet. Als u het formulier verzend dan nemen wij binnen korte tijd (we streven naar binnen 24 uur)  contact met u op en nemen we samen het formulier door. U kunt nog wijzigen en toevoegen wat u wilt. Ook kunt u aangeven of er rekening gehouden moet worden met allergieën, principes of geloven. Als we samen al uw wensen op een rijtje hebben gaan we een offerte opstellen en naar u toe zenden. Pas als u deze offerte heeft goedgekeurd gaan we een boeking voor u opmaken en inplannen.

 

  • Het formulier is geschikt voor 8 tot 24 personen. Meer of minder gasten? Geef dit aan als wij contact met u opnemen.
  • Selecteer per persoon minimaal 3 en maximaal 5 verschillende gerechten. Voorbeeld: u krijgt 10 gasten, dan hoeft u niet perse van ieder gerecht 10 stuks te bestellen. U kunt ook 5 van het een en 5 van het ander kiezen. Als er in totaal (in dit voorbeeld) maar minimaal 24 en maximaal 40 stuks opgegeven worden.
  • Achter ieder gerecht ziet u de totaalprijs van het betreffende gerecht, helemaal onderaan het formulier de totale som.
  • Klik, als u alles heeft ingevuld (ook de contactgegevens), op de blauwe knop om te verzenden.

Gegevens HighBBQDiner

( 0 )

Voorgerechten

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

Hoofdgerechten

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

Nagerechten

( 0 )

( 0 )

( 0 )

( 0 )

Gegevens aanvrager

orange smoked salmon

Bekijkt u even onze algemene voorwaarden?