Uw Barbecue Event

Uw Barbecue Event


Uw Barbecue Event kunt u via deze pagina selecteren en zelf samenstellen, hieronder vind u het overzicht van de verschillende typen Barbecue Events met een korte omschrijving. Op de Events pagina’s kunt u vervolgens uw wensen selecteren.

Voor alle Barbecue Events geldt: Compleet verzorgd met bereiding op locatie en met alle tafelbenodigdheden van servies en bestek tot aan servetten en sausjes. De afwas en het afval van het Barbecue Event nemen wij mee terug zodat u daar geen zorgen en werk mee heeft. U zorgt zelf voor tafels, stoelen, drinken en eventuele beschutting. We kunnen deze service natuurlijk ook voor u verzorgen tegen meerprijs.


HighBBQ BuffetEvent

Live cooking op onze grillring en pelletsmoker en gepresenteerd in buffetvorm. Zeer geschikt voor middelgrote tot grote groepen. Keuze uit 18 verschillende gerechten en standaard een mooi Salade & Brood buffet erbij.

High Barbecue

Grote stukken vlees delen met vrienden of familie en lekker een middag of avond eten. Dit zorgt voor een unieke sfeer en dat is ook precies wat we willen bereiken, eten als middel voor een gezellig samenzijn. Mooie schalen met grote stuken vlees, opgemaakte borden, gegrilde/geflambeerde groenten. Alles uitgeserveerd en bediend dus iedereen kan lekker blijven zitten.

HighBBQDinner

Met het HighBBQDinner bent u uit eten bij u zelf. We komen een compleet diner bij u bereiden en opdienen bij u thuis, op de zaak of op een locatie die u zelf regelt. Drie, vier of 5 gangen? u kunt het helemaal zelf bepalen en samenstellen.

HighBBQ BorrelEvent

Uw feest opluisteren met heerlijke tafelzoutjes, borrelhapjes en broodjes? Dan zit u met dit Event goed. We komen alles ter plaatse voor u en uw gasten bereiden en bedienen.

HighBBQ Drive-In CocktailBar