Bovenstraat 5A, Hoeven
+31(0)630289047
Info@HighBBQRoosendaal.nl

Wie zijn we?

High BBQ Roosendaal

Live cooking barbecue catering & outdoorcooking

Wie zijn we?

High Barbecue Roosendaal is een barbecue cateringbedrijf gespecialiseerd in Live barbecue catering & outdoorcooking 

 Waar staat ‘High BBQ’ voor? 

Letterlijk betekend ‘High BBQ’ natuurlijk ‘High barbecue’. Dit is waar we mee begonnen zijn in juni 2018. Als verlengstuk van de bekende High bier, wine, tea, cocktail die in veel horeca gelegenheden aangeboden worden, maar dan in de sfeer van een Argentijnse asado. Dat wil zeggen, grote stukken vlees delen met vrienden of familie en lekker een middagje of avondje eten. Dit zorgt voor een unieke sfeer en dat is ook precies wat we willen bereiken, eten als middel voor een gezellig samenzijn. Grote stukken vlees op schalen midden op tafel, gegrilde groenten op een grote plank ernaast zodat u zelf alles onderling kunt delen.

Figuurlijk betekend ‘High BBQ’ voor luxe barbecue catering met bereiding in het zicht van de klant, verse ingrediënten van goede komaf, maatwerk indien gewenst en altijd volledig verzorgd en maximale service.

We verzorgen verschillende type barbecue’s, voor grotere groepen hebben we een mooi buffet arrangement samengesteld, maar ook voor de intiemere gelegenheden hebben we opties. Het BBQ diner of de High barbecue zijn daar uitermate geschikt voor. Heeft u een feestavond gepland staan dan komen we graag met ons BBQ Borrel,- of Streetfood arrangement langs.
Heeft u zelf ideeën of wilt u iets op maat informeer gerust, we houden van maatwerk.

Uw Sociale Cateraar

High BBQ Roosendaal werkt nauw samen met stichting Multicreatief

Deze stichting helpt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze stapsgewijs klaar te maken voor een zelfstandig bestaan. 

Bij High BBQ Roosendaal werken we graag samen met deze jongeren en bieden we een ieder de kans om op hun manier mee te werken aan onze Live barbecue catering services. Van hulp met het inladen van de spullen tot aan meewerken op locatie. Zo kunnen we samen iets moois neerzetten voor u

Bekijk HIER onze algemene voorwaarden