logo High BBQ Roosendaal-lang

Wie zijn we?

High BBQ Roosendaal

Low & Slow barbecue catering and outdoorcooking

Wie zijn we?

High Barbecue Roosendaal is een barbecue cateringbedrijf gespecialiseerd in Low & Slow barbecue catering in al z’n vormen. Van borrelhapjespannen gratis bij u thuis bezorgd tot evenementen catering met bereiding op locatie. 

Waar staat ‘High BBQ’ voor? 

Letterlijk betekend ‘High BBQ’ natuurlijk ‘High barbecue’. Dit is waar we mee begonnen zijn in juni 2018. Als verlengstuk van de bekende High bier, wine, tea, cocktail die in veel horeca gelegenheden aangeboden worden, maar dan in de sfeer van een Argentijnse asado. Dat wil zeggen, grote stukken vlees delen met vrienden of familie en lekker een middagje of avondje eten. Dit zorgt voor een unieke sfeer en dat is ook precies wat we willen bereiken, eten als middel voor een gezellig samenzijn. Grote stukken vlees op schalen midden op tafel, gegrilde groenten op een grote plank ernaast zodat u zelf alles onderling kunt delen.

Figuurlijk staat’High BBQ’ voor luxe barbecue catering met bereiding in het zicht van de klant, verse ingrediënten van goede komaf, maatwerk indien gewenst en altijd volledig verzorgd en maximale service. 

Waarom zou ik High BBQ Roosendaal laten komen?

U kunt kiezen uit onze met zorg samengestelde menu’s, die u hier kunt bekijken. Heeft u zelf iets in gedachte of staat er niet tussen wat u zoekt dan gaan we samen met u een op maat gemaakt menu maken. Krijgt u vegetariërs te eten? wij zorgen voor een prachtig vegetarisch menu. Mag een van u gasten geen varkensvlees? Dan maken we een alternatief.  Wat u ook besteld, alle ingrediënten  worden altijd speciaal voor uw bestelling ingekocht en verwerkt! Geen greep uit de vriezer dus maar kakelverse producten van goede komaf. 

 Kunt u dan niet vandaag bestellen en morgen ons laten komen? Nee dat gaat niet. Sommige gerechten liggen 24 uur in een kruidenmengsel, moeten 6 uur gepekeld worden of liggen 16 uur op de barbecue, goed eten kost tijd. Bestel dus minimaal 3 werkdagen van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Last but not least…….Na afloop ruimen we alles op en nemen we de afwas en het afval mee!

Kijk u ook eens op onze socialmedia pagina’s

Bekijk HIER onze algemene voorwaarden